Відома українська прима-балерина і суддя шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар вирішила піти на ризикований крок заради України. Про це вона розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Катерина Кухар, яка зараз їздить з благодійними концертами по Європі, заявила, що вирішила піти на ризикований крок. Так, прима-балерина після довгих переговорів оголосила про поїздку в Латинську Америку з містичною історією про кохання, яка сильніше смерті - "Жизель".

Катерина Кухар. Фото: скрін youtube
Катерина Кухар. Фото: скрін youtube

"Довгі переговори і розуміння всього цивілізованого світу, що Україна бореться за мир і для нас важлива перемога на всіх фронтах, допомогли нам змінити спектакль, узгоджений ще задовго до війни", - поділилася хореограф з шанувальниками.

Кухар додала, що поїхати з іншим поданням - ризикований крок, який може спричинити за собою непередбачені фінансові витрати. Втім, вона закликала піти на такі ризики, щоб всі бажаючі змогли відвідати виставу.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Ми розуміємо наскільки це ризикований і фінансово болючий крок для організаторів і дуже вдячні за розуміння", - зазначила Кухар.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Ірина Федишин накинулася на Олега Машуковського, але забула головні рядки Біблії: "Створив не Адама і Адама".

Також наш портал повідомляв, Андрій Бедняков показав, що відбувається на вулицях тимчасово окупованого Маріуполя: "Це якийсь сюр".

Крім того, наш портал інформував, зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво жорстко обложив окупантів, пригадавши їх мерзенні злочини: "Якщо ви сунетеся сюди ще раз...".