Відомий український письменник і лідер групи "Жадан і Собаки" Сергій Жадан показав, як вдалося посилити бійців ЗСУ за допомогою небайдужих українців і, зокрема групи Go_A. Фото переданої техніки артист опублікував на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Сергій Жадан докладає всіх зусиль, щоб допомагати Україні в цей складний період. Так, цього разу він показав шість автомобілів, які вдалося придбати завдяки допомозі багатьох небайдужих українців. Також в покупці техніці допомогла і група Go_a. зараз автомобілі вже служать на благо країни і допомагають українським захисникам у боротьбі з окупантами.

Сергій Жадан. Фото: скрін youtube
Сергій Жадан. Фото: скрін youtube

"Окремо хочеться подякувати волонтерському фонду "Коло", гурту Go_A та Brynza music за співучасть у купівлі одного з автомобілів. Дві машини закинули на нашу Хартію, одну віддали 130-му батальйону, одну-227-му, одну передали абсолютно секретним людям))), одну, після невеликого ремонту, заженемо другу Тополі. Тому що українське військо має бути мобільним і нестримним", - поділився музикант.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ведуча "Світського життя" Катя Осадча розповіла про дивні відчуття в Каннах: "Всередині діра".

Крім того, наш портал інформував, зірка серіалу "кріпосна" Наталія Денисенко розповіла, як змінилися її стосунки з чоловіком після початку війни: "Знаходила як доколупатися".

Крім того, наш портал інформував, KAZKA в Каннах зачарувала голосом і зібрала за вечір 1,5 млн на допомогу ЗСУ: "Іван Марчук теж підспівував".