Популярна українська блогерка і володарка найбільших вилиць у світі Анастасія Покрещук, яка також знайома глядачам як учасниця проекту "Від пацанки до панянки", регулярно розміщує провокаційні і відверті публікації в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад близько 80 тисяч осіб.

Анастасія Покрещук показала себе після чергової пластичної операції. Блогерка знову зробила ліпосакцію, так як скаржилася на зайву вагу і обсяги останнім часом. У кадрі дівчина позує біля дзеркала, в кумедному костюмі чорно-рожевого кольору, схожим на бандаж.

Скріншот з Instagram, Настя Покрещук
Скріншот з Instagram, Настя Покрещук

У підписі до публікації блогерка пообіцяла показати більше і навіть зняти одяг, щоб шанувальники оцінили старання хірургів. Більш того, вона процитувала ті самі слова Лукашенка про те, звідки на Білорусь готувався напад.

"Завтра може зніму ці штанці і покажу звідки на Білорусь готувався напад 😂😂 (а саме, звідки забрали мій жир)😉 @plastikaistanbul_ як завжди мені все ідеально зробили ❤️", - написала Покрещук.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Користувачі соцмережі адресували дівчині безліч компліментів і попросили показати більше, а деякі знову відзначили, що вона і без операцій прекрасна.

Коментарі - instagram.com/justqueen88/
Коментарі - instagram.com/justqueen88/

Коментарі - instagram.com/justqueen88/
Коментарі - instagram.com/justqueen88/

Нагадаємо, блогерка Настя Похрещук вдяглася в патріотичне вбрання, начепивши на голову величезний герб: "Малефісента по-українськи"

Як повідомляв Знай.uа, найпереробленіша "пацанка" Покрещук порадила біженцям з України не нити: "Сидіть за кордоном"

Також портал Знай.uа писав, королева пластики Анастасія Покрещук про депресію після розлучення, як швидко з нею впоратися: "Сходжу і свічку поставлю"