Молода дружина відомого телеведучого українських шоу "Співають всі!" і "Маска" на телеканалі "Україна" Володимира Остапчука має чималеньку аудиторію в соцмережі і частенько розповідає фанатам про особисте життя, присвячуючи їх в цікаві подробиці. На Христину Горняк в Instagram підписано понад 100 тисяч осіб.

Христина Горняк розмістила атмосферний відеоролик, в якому зібрані моменти їх з Вовою Остапчуком життя в столиці України. Є нарізки з видом сонячного і теплого міста, прогулянок, перехожих, співаючих "Як тебе не любити, Києве мій", і вражаючої архітектури. Всі ці фрагменти супроводжуються голосом телеведучого, який озвучив вірш власного твору під назвою "Коли закінчиться війна".

Вова Остапчук написав про те, що українці відчуватимуть після закінчення цієї страшної війни. Про те, які плани чекають кожного, про спогади після важкої втрати близьких і радості перемоги.

Користувачі соцмережі заявили, що слова телеведучого викликали у них мурашки по шкірі, а також подякували йому за душевність.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Коментарі - instagram.com/kristygor/
Коментарі - instagram.com/kristygor/

Коментарі - instagram.com/kristygor/
Коментарі - instagram.com/kristygor/

Нагадаємо, що Христина Горняк згадала про моменти ідеального життя з Вовою Остапчуком до вторгнення росії: "Буде ще краще"

Як повідомляв Знай.uа, Христина Горняк показала, як ніжиться під душем, поки Остапчука немає поруч: "Тіло стає розслабленим і вдячним"

Також портал Знай.uа писав, що Христина Горняк вперше подбала про себе з початку повномасштабної війни: "Як у старі добрі часи"