Популярна українська співачка, радіоведуча і кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська частенько розміщує для своєї аудиторії свіжі публікації і ділиться новинами з особистого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей.

Оля Цибульська поділилася спогадами 9-річної давності, до військових дій у Криму, Донецькій та Луганській областях. Співачка розмістила кілька архівних знімків, зроблених в центрі столиці на Майдані Незалежності, і повідомила, що саме там до всіх трагічних подій відбувалися наймасштабніші концерти.

Публікацію вона приурочила до Дня Києва, який щорічно відзначається в останню неділю травня місяця.

"Мій Київ - це море щастя. Людей з різних куточків України. І я з своїми українськими піснями. Тоді і зараз ❤️ люблю і сумую , місто моїх мрій. З днем народження!", - написала артистка.

Скріншот з Instagram, Оля Цибульська
Скріншот з Instagram, Оля Цибульська

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"2013 рік. Останній великий концерт на Майдані Незалежності. До всіх жахливих вбивст в 2014 , то було центральне місце для танців та пісень. Скільки людей тоді зібралось в столиці з різних куточків України! Я вийшла на сцену і ахнула", - написала Цибульська.

Крім того, на фотографіях можна помітити ведучого Микиту Добриніна, а також Надю Дорофєєву і Позитива, які в 2013 році виступали разом у складі гурту "Время и стекло".

Скріншот з Instagram, Оля Цибульська
Скріншот з Instagram, Оля Цибульська

Шанувальники оцінили, як Цибульська виглядала кілька років тому і заявили, що концерти на Майдані ще обов'язково відбудуться після перемоги України.

Коментарі - instagram.com/cybulskaya/
Коментарі - instagram.com/cybulskaya/

Коментарі - instagram.com/cybulskaya/
Коментарі - instagram.com/cybulskaya/

Нагадаємо, Оля Цибульська знайшла вади в зовнішності і поскаржилася фанатам: "Як чмо"

Як повідомляв Знай.uа, Оля Цибульська знайшла плюси в ситуації з дефіцитом солі в Україні: "Поки завезуть встигнемо схуднути"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Цибульська пішла зганяти зайві кілограми після зауваження сина про те, що вона погладшала: "Мам, може на дієту?"