Популярний український телеведучий шоу "Всюди Люди" і "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", а також багатодітний батько, Анатолій Анатоліч часто радує багатотисячну аудиторію інформативними публікаціями в своєму Instagram.

Дружина телеведучого Юлія Бойко теж має багато шанувальників у соцмережі. Цього разу вона розмістила унікальний відеоролик, в якому зібрані невеликі фрагменти з молодості українських знаменитостей.

На кадрах є Андрій Хливнюк з "Бумбоксу", Олег Винник, ведучий Сергій Притула, Святослав Вакарчук з "Океан Ельзи", Потап, Андрій Кузьменко, більш відомий як Скрябін, чинний президент Володимир Зеленський і багато інших.

Зеленский, скриншот из видео
Зеленский, скриншот из видео

Притула, скріншот з відео
Притула, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Юлія Бойко розповіла, що всі ці зірки багато років тому активно виступали на Майдані Незалежності, а вона, школярка старших класів, дуже чекала їх концертів. Більше того, дівчина була затятим фанатом Андрія Шевченка, коли той ще грав у "Динамо". Вона з подругами навіть скуповувала зошити і щоденники із зображенням спорстмена.

Шевченко, скріншот з відео
Шевченко, скріншот з відео

"І ось я натрапила на це відео… всі такі молоді. Саме такими я згадую їх з тих своїх юних часів.. А сумно в цьому пості те, що і я вже не десятикласниця 🙈 Як швидко плине час… а ця війна в нас його забирає.. Не можливо жити повноцінно, поки життя вдома стоїть на паузі", - написала Юлія Бойко.

Нагадаємо, дркжина Анатолія Анатоліча розповіла про розлуку з коханим: "Переглядаю фото, де ми разом"

Як повідомляв Знай.uа, дружина Анатолія Анатоліча показала, якими були перші дні війни для їхньої родини: "Ніколи не пробачимо"

Також портал Знай.uа писав, що Анатолій Анатоліч зізнався, чи спілкуються вони з Юлою з Лободою: "Стосовно куми..."