Катерина Осадча - популярна українська журналістка і телеведуча, яка стала відома завдяки шоу "Світське життя" на каналі 1+1. Зірка заслужила визнання не тільки телеглядачів, а й фанатів в соцмережі Instragram, де за нею стежить понад 1,8 мільйона чоловік.

Телеведуча звернулася до тих, хто через військові події втратив своїх близьких з повідомленням про те, що її команда розширила можливість пошуку зниклих. Катерина Осадча зайнялася розвитком не тільки Telegram-каналу, де є вся інформація щодо проекту "Знайти своїх", а й акаунтом в Instagram.

"Також ми будемо викладати актуальну інформацію про партнерів з пошуку, посилання на списки евакуації і все те, що ви могли пропустити в телеграм каналі!" - написала Осадча.

Катя Осадча, фото з Instagram
Катя Осадча, фото з Instagram

Більш того, телеведуча запропонувала зацікавленим волонтерам приєднатися до її місії, познайомитися особисто і приступити до пошуку зниклих.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Ми хочемо задіяти максимальну кількість ресурсів, щоб знайти всіх і об'єднати всі сім'ї, які втратили зв'язок. Нехай всі знайдуться і Слава Україні", - сказала зірка на відео.

Нагадаємо, зірка "Світського життя" Катя Осадча назвала найстрашнішу річ, яку зустрічала у своєму житті: "Підступна зрада"

Як повідомляв Знай.uа, ведуча "Світського життя" Катя Осадча розповіла про дивні відчуття в Каннах: "Всередині діра"

Також портал Знай.uа писав, що Катя Осадча згадала, як почався її ранок в день російського вторгнення: "Не були готові"