Учасники групи Kalush Orchestra пообіцяли в разі виграшу на пісенному конкурсі "Євробачення" в Турині розіграти кришталевий мікрофон на аукціоні, щоб допомогти ЗСУ.

Хлопці на конкурсі перемогли і виконали свою обіцянку - нагорода "Євробачення" була віддана українському волонтеру Сергію Притулі для аукціону.

Сергій Притула і Kalush Orchestra
Сергій Притула і Kalush Orchestra

Фонд Сергія Притули зібрав ще одну захмарну суму коштів на потреби ЗСУ! Ведучий Нового каналу і волонтер разом з переможцями пісенного конкурсу "Євробачення" українською групою Kalush Orchestra оголосили результати розіграшу рожевої панами соліста Олега Псюка і кришталевого мікрофона.

"Панама за 11 мільйонів гривень плюс кубок переможців "Євробачення" за 900 тисяч доларів дорівнює комплексу БПЛА PD-2 (безпілотний літальний апарат – прим. ред.)! - повідомив Сергій Притула. – Щасливим володарем рожевого капелюха соліста Kalush Orchestra став пан Володимир, який в даний час проживає в Чехії, а кришталевий мікрофон групи належить кріптоком'юніті "WhiteBIT". Вітаю переможців і дякую всім, хто донатив. Спасибі команді, яка організувала всі процеси і стрім! Окреме і найбільше дякую - нашим неперевершеним хлопцям з Kalush Orchestra. Вони здобули важливу для України перемогу на Євробаченні. А потім віддали на добру справу символ своєї перемоги. Не кожен артист би так зміг. Ще раз переконуюся, що українці – це фантастичні люди!"

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Команда Сергія Притули на аукціоні
Команда Сергія Притули на аукціоні

З першого дня війни ведучий Нового каналу Сергій Притула з командою благодійного фонду активно допомагає Збройним силам України. Задонатить може кожен!

Нагадаємо, що Kalush Orchestra роблять те, що не дозволяв собі жоден переможець "Євробачення".

Раніше ми повідомляли, що Сергій Притула відправив родину з Києва, війна не закінчиться цього року.

Також стало відомо, що Олегу Псюку з Kalush Orchestra могли завадити закликати врятувати "Азовсталь" на Євробаченні: "Підбігають і за руку тягнуть"