Відомий український телеведучий Андрій Бєдняков, який став популярним завдяки програмі "Орел і решка", є активним користувачем соцмережі Instagram. Артист має безліч шанувальників серед глядачів і підписників, число яких вже перевищило 1,8 мільйона.

Андрій Бєдняков прийняв важливе для себе рішення перейти на українську мову. Артист зізнався, що головною причиною таких змін у житті стало його особисте бажання. Більш того, таким чином він висловлює свою позицію проти окупації і вбивств з боку російської армії.

"Відтепер інстаграм цього хлопця буде українською. Бо йому так хочеться. Бо інакше він не може (але й не треба теж дуже вихваляти. Бо були речі, за які соромно. Але краще піздно, ніж ніколи)" - пояснив артист.

Скріншот з Instagram, Андрій Бедняков
Скріншот з Instagram, Андрій Бедняков

Телеведучий також звернувся до тієї категорії своїх підписників, які якимось чином подумають агресувати через його рішення, і попросив їх відписатися від аккаунта. А ще він зазначив, що нікого не примушує до подібного вибору і заявив, що російськомовні люди люблять Україну не менше.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Відтепер можете називати мене "бЕндеровцем". Ви ж так називаєте людину, яка любить свою країну?) Я нікого не примушую. У кожного свій вибір. Російськомовні українці люблять країну не менше. Але це особисто мій вибір. P.S. Це фото, зроблене в Маріуполі. У місті, яке було, є і буде українським завжди", - написав Бєдняков.

Нагадаємо, Андрій Бєдняков показав обличчя невинних дітей, які стали героями війни: "Незважаючи на біль, вони знаходять сили посміхатися"

Як повідомляв Знай.uа, Андрій Бєдняков показав, що відбувається на вулицях тимчасово окупованого Маріуполя: "Це якийсь сюр"

Також портал Знай.uа писав, що Андрій Бєдняков з "Орел і Решка" сказав, чому путін ненавидить Маріуполь, а місто любить Україну: "Люди туди не хочуть"