Переможець 7 сезону шоу "МастерШеф" Вадим Бжезинський, якого всі знають по кумедному прізвиську "Пава", після свого успіху користується великою популярністю в соціальних мережах. Чоловік активно розвиває свої акаунти в TikTok і Instagram, а також всіляко спілкується з численною аудиторією, яку він встиг підкорити своїм гумором і кулінарним талантом.

Вадим Бжезинський знову вирушив у дорогу і цього разу до Вінниці. Чоловік не відразу розкрив шанувальникам мету своєї поїздки, але після розмістив відеоролик, який був красномовнішим будь-яких слів. Він показав свого колегу Влада Міцкевича, з яким брав участь у "МастерШеф. Битва сезонів".

Вони вирушили разом працювати на автомобілі, який викликав сміх у Бжезінського. Кулінар зізнався, що в жигулях відчуває себе як в таксі економ-класу.

"Привіт всім. Їдемо з Міциком на роботу. На жигулях. Сила це просто... Я себе відчув як у таксі економ-класу", - сказав Пава.

Популярні новини зараз
Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

А ще Пава пожартував над своїм другом, розмістивши фото Міцкевича біля того самого жигуля, зазначивши, що це його "історія успіху".

Скріншот з Insta Stories, Вадим Бжезинський
Скріншот з Insta Stories, Вадим Бжезинський

Нагадаємо, Паву з "МастерШеф" затримали на блокпосту через підозру в перевезенні зброї: "Серце в п'яти пішло"

Як повідомляв Знай.uа, зірка "МастерШеф" Пава звернувся до Олексія Арестовича на Великдень з делікатним питанням: "Чи згорить кремль?"

Також портал Знай.uа писав, що зірка "МастерШеф" Пава Бжезинський показав, як українці будуть відриватися в Криму після його повернення: "Розривати танцпол"