Відомий український актор Тарас Цимбалюк, який знайомий публіці завдяки своїй ролі в серіалі "Кріпосна", розповів про реакцію своїх колег і друзів з росії на війну в Україні.

Тарас Цимбалюк в інтерв'ю для шоу "Зірковий шлях" виділив конкретну акторку Євгену Лозу, яка народилася в Луганській області, але вже довгий час проживає і працює в росії. Артист розповів, що зв'язувався з дівчиною і запитав, чому та мовчить. Її відповідь м'яко кажучи здивувала Цимбалюка - вона заявила, що не може ризикувати через хворобу мами.

Євгенія Лоза, фото з вільних джерел
Євгенія Лоза, фото з вільних джерел

А ось російський актор Дмитро Пчела родом з Таллінна заявив, що нібито пише пости проти війни в Україні і навіть ходить на мітинги. Але Цимбалюк швидко з'ясував, що ніяких подібних публікацій той не розміщував і назвав його маленькою дитиною.

"Кажу: "Діма, це не смішно. У нас в перші дні війни ракети прилітали в дитячий садок. Ти ж доньку виховуєш, ти повинен зрозуміти, яких обертів це набрало", - прокоментував актор.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Діма Пчела, фото з вільних джерел
Діма Пчела, фото з вільних джерел

"Антон Батирєв з 2014 року жив і знімався в Києві безвилазно, ясно, що у нього тут купа друзів. Толік Руденко мені написав: "Тарас, це нісенітниця, не може російська армія стояти біля кордонів. Якби вони хотіли, вирішили б конфлікт за два дні", - сказав артист.

Нагадаємо, зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк розповів про виживання в заблокованому Маріуполі: "Пили воду з батарей"

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк розповів, в чому полягає головна проблема росіян: "Пропустили етап прозріння"

Також портал Знай.uа писав, що зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк розповів про акторів, які знімалися в серіалах українського виробництва: "Здатні тільки на шлак"