Війна триває вже більше трьох місяців, дев'яносто днів - без різниці, це дуже багато... бо щодня гинуть як воїни ЗСУ, так і мирні жителі в регіонах, що знаходяться в зоні активних бойових дій.

Кількість мертвих рашистів перевищила вже більше 30 тисяч. Однак, на думку керівництва Росії, цього мало. Тому в Курську область вони відправляють нові війська, артилерію і ракетні установки з метою, за словами місцевого губернатора, убезпечити мирну працю жителів прикордонного регіону.

Наслідки війни. Фото: скрін youtube
Наслідки війни. Фото: скрін youtube

На цю новину вирішила відреагувати українська телеведуча Катерина Осадча, мати трьох синів і дружина Юрія Горбунова.

"Як же він заїб...в", - пише Катерина Осадча в Stories.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

До своїх слів вона доклала невеликий фрагмент новини, опублікованої в соціальній мережі Facebook. Проте, наближені до влади щодня намагаються заспокоїти громадян північних областей про те, що повторного вторгнення після ганебної втечі не буде. Бо ЗСУ і тероборона підготувалися настільки, щоб знищити угруповання рашистів за кілька днів.

Катерина Осадча, скріншот: Instagram Stories
Катерина Осадча, скріншот: Instagram Stories

Після цього Катерина нагадала про проект, створений для пошуку зниклих безвісти, і показала унікальну хустку з поезією Ліни Костенко.

Нагадаємо, зірка "Світського життя" Катя Осадча назвала найстрашнішу річ, яку зустрічала у своєму житті: "Підступна зрада"

Як повідомляв "Знай.ua", ведуча "Світського життя" Катя Осадча розповіла про дивні відчуття в Каннах: "Всередині діра"

Знай.ua писав, Юрій Горбунов викликав посмішку на обличчях дітей, які постраждали від війни: зіграв на гітарі і роздав подарунки