Раміна Есхакзай - відома українська журналістка, а також фіналістка романтичного шоу "Холостяка" і автор Youtube-каналу "Ходять чутки".

Зараз вона поділилася в Instagram Stories фрагментом одного з роликів російського блогера Руслана Усачова, в якому він коментує війну рашистів, розпочату проти нашої країни, проте з дивною логікою.

Раміна Есхакзай, скріншот
Раміна Есхакзай, скріншот

"Ще один приклад "м'якої" пропаганди", - йдеться під відео.

За його словами, українці знаходяться в роздумах, стосовно окупованих територій. Ми нібито або зараз спробуємо відбити території, зайняті рашистами, або будемо чекати, поки окупанти її відбудують, чого, звичайно ж, ніколи не станеться. Що видно на прикладі Донецької та Луганської областей протягом вже восьми років.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раміна Есхакзай, скріншот: Instagram Stories
Раміна Есхакзай, скріншот: Instagram Stories

"Коли людина ще не знає, що все життя йому, його дітям і онукам доведеться орати, щоб виплатити нам репарації. Твоя Батьківщина вміє красти і руйнувати. Якщо для вас це прокачування, бажаю, щоб в кожному місті расії були такі шикарні види, як в нашому Маріуполі. Шикарне прокачування", - заявляє Раміна.

Раміна Есхакзай, скріншот: Instagram Stories
Раміна Есхакзай, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, блогерша Раміна Есхакзай закликала українців не нав'язувати свої погляди іншим: "Я не хочу говорити українською"

Як повідомляв "Знай.ua", Віталій Козловський втік з України в "рай на землі" і звідти показав ідеальні біцепси: "В тероборону слабо?"

Знай.ua писав, Козловський погано пахнув і гикав? Раміна зізналася Дантесу і Дурнєву, хто з її колишніх був "не фонтан"