Відома українська співачка Оля Цибульська володіє не тільки музичним талантом, але і має відмінне почуття гумору, яке нерідко демонструє шанувальникам в соціальній мережі instagram. Так, цього разу зірка вирішила трохи подуріти і випадково спародіювала Народного артиста України Павла Зіброва.

Оля Цибульська не тільки зразкова мама і успішна співачка, але, як виявилося і непоганий пародист. Зірка вирішила трохи повеселиться і опублікувала в сторіс свій знімок, на який за допомогою фоторедактора додала собі вуса. Найцікавіше, що вони дуже гармонійно "вписалися" і співачка стала нагадувати Народного артиста України Павла Зіброва.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

"Не хвилює, але ви красуня", - адресували зірці комплімент шанувальники.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Варто відзначити, що випадкову пародію оцінив і сам Зібров. Оля Цибульська показала, що артист відреагував на її сторіс.

"Отримала благословення від Павла Зіброва", - пожартувала Оля Цибульська.

Скрін instagram
Скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Юла згадала, як фанатела від Шевченка на піку його популярності в "Динамо" - Анатоліча і в помині не було: "сумно, що вже не десятикласниця".

Також наш портал інформував, колишня дружина Олексія Потапенка Ірина Горова згадала, як до війни танцювала вальс з донькою на Майдані Незалежності: "Не можу уявити".

Крім того, наш портал інформував, зірка популярного серіалу "кріпосна" Наталія Денисенко розповіла, як змінилися її стосунки з чоловіком після початку війни: "знаходила як доколупатися".