Відомий український хореограф і режисер-постановник Євген Кот, який брав участь і перемагав у шоу "Танці зі зірками", а зараз є суддею "Україна має талант", крім своєї творчої діяльності на сцені ще активно займається розвитком аккаунта в соцмережі Instagram. На артиста підписано вже понад 380 тисяч осіб.

Євген Кот розповів шанувальникам історію молодої пари, яка зовсім недавно узаконила свої стосунки і одружилася. Танцюрист навіть записав відео з молодятами, особисто привітавши їх від себе, і повідомив, що після торжества, через кілька днів вони пішли на фронт, захищати Україну.

Євген Кот, скріншот з відео
Євген Кот, скріншот з відео

"Це Вікторія @victoria_fesenko і Роман, вони військові🇺🇦, вони Герої 💛💙! Декілька днів тому я приїхав привітати 🍾 цих двох гарних сміливих, неймовірних людей з їх особистим святом!🤍 Вони одружувались! 🤍 Вже сьогодні вони розїхалися по різним напрямкам, на бойові позиції, захищати нас з Вами та нашу неньку Україну!" - написав танцюрист.

Євген Кот попросив свою армію шанувальників написати молодятам і теж привітати їх зі святом, радість від якого не затьмарила навіть війна, і подякувати їм за допомогу Україні.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Користувачі соцмережі з великим інтузіазмом почали вітати пару і побажали їй щастя в подружньому житті.

Коментарі - instagram.com/kot_jenya/
Коментарі - instagram.com/kot_jenya/

Коментарі - instagram.com/kot_jenya/
Коментарі - instagram.com/kot_jenya/

Нагадаємо, Максим Девізоров з "Перші ластівки" розповів, чому одружився на Світлані Гордієнко: "На розписі не було батьків"

Як повідомляв Знай.uа, Женя Мільковський розповів про народження і перші кроки гурту "Нерви" в Києві: "Найталановитіші живуть в Україні"

Також портал Знай.uа писав, що колишня дружина Володимира Остапчука вивезла дітей з України і заборонила телеведучому з ними спілкуватися: "Найбільший біль"