Знаменитий український хореограф Влад Яма згадав молодість і період, коли він тільки "вставав на ноги". Про це він розповів на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Влад Яма присвятив новий пост дню Києва, який відзначався 29 травня і разом з тим трохи згадав молодість. Танцюрист зазначив, що приїхав до столиці в 19 років і перше враження було не дуже радісним, оскільки у нього вкрали паспорт.

Влад Яма. Фото: скрін youtube
Влад Яма. Фото: скрін youtube

Втім, далі життя почало налагоджуватися. Хореограф згадав перші перемоги, любов і початок телевізійної кар'єри. Далі була перша іпотека і будинок, народження сина.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

"Мені було 19, коли ти запросив до себе в гості. У перший же день у мене вкрали паспорт. Але далі... саме тут я дізнався більше про танець, здобув кілька перемог і, власне, подорослішав. Тут почалася моя телевізійна кар'єра. Тут я зустрів свою любов, взяв першу іпотеку ... тут народився наш син. Посаджено дерево. Побудований будинок", - поділився хореограф.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Юла згадала, як фанатіла від Шевченка на піку його популярності в "Динамо" - Анатоліча і в помині не було: "Сумно, що вже не десятикласниця".

Також наш портал інформував, колишня дружина Володимира Остапчука вивезла дітей з України і заборонила телеведучому з ними спілкуватися: "Найбільший біль".

Крім того, наш портал інформував, Таня Песик в ролі баби Параски розповіла, як зробити відворотне зілля для окупантів і швидко знешкодити ворога: "Як бальзам на душу".