Відомий український письменник і лідер групи "Жадан і Собаки" Сергій Жадан розповів про життя в Харкові під постійними обстрілами і порівняв російських окупантів з сусідами-п'яницями по комуналці. Думками про війну він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Сергій Жадан розповів, що на перший погляд життя в Харкові нормалізується, однак це лише ілюзія, адже російські окупанти періодично нагадують про своє безглузде існування. Музикант провів забавні, але логічні паралелі між загарбниками і сусідами-п'яницями в комунальній квартирі.

Сергій Жадан. Фото: скрін youtube
Сергій Жадан. Фото: скрін youtube

"Життя в Харкові нагадує нині проживання в комунальній квартирі з сусідами-п'яницями. І якщо сусіди-п'яниці зараз, в цей момент, не громлять посуд на кухні, значить, вони ще просто не прокинулися після вчорашнього. Якщо ніде не прилітає, значить наші сусіди-п'яниці просто підвозять зброю. Не найприємніше почуття, але що ж - міняти місце проживання ніхто не збирається, занадто багато честі для сусідів-п'яниць", - поділився музикант.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Юла згадала, як фанатіла від Шевченка на піку його популярності в "Динамо" - Анатоліча і в помині не було: "Сумно, що вже не десятикласниця".

Також наш портал повідомляв, Дзідзьо слідом за Зібровим виправдався після звинувачень у виступі на весіллі під час війни: "Підставив мене".

Крім того, ми інформували, Катя Осадча розширила можливості з пошуку зниклих українців: "Щоб об'єднати всі сім'ї, які втратили зв'язок".