Популярний український виконавець Макс Барських поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram кадрами з благодійного концерту на підтримку України та зізнався, що ніколи і подумати не міг, що дивлячись в небо буде побоюватися побачити ракети.

Макс Барських ще в перші дні російського вторгнення відклав мікрофон убік і вступив до лав Збройних сил України, щоб захищати рідний дім. На даний момент артист повернувся безпосередньо до своєї діяльності і допомагає Україні вже як співак.

Макс Барських. Фото: скрін youtube
Макс Барських. Фото: скрін youtube

Так, Макс Барських відправився в благодійний тур, щоб зібрати гроші на допомогу українським захисникам. Артист поділився роликом зі свого виступу і зізнався, що раніше вдивляючись у синяву неба мріяв тільки про хороше, але тепер все змінилося.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Дивлячись на небо, я завжди мріяв про найкраще. І ніколи не міг подумати, що воно може бути небезпечно", - поділився Макс Барських з шанувальниками.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Юла згадала, як фанатіла від Шевченка на піку його популярності в "Динамо" - Анатоліча і в помині не було: "Сумно, що вже не десятикласниця".

Також наш портал інформував, колишня дружина Олексія Потапенка Ірина Горова згадала, як до війни танцювала вальс з донькою на Майдані Незалежності: "Не можу уявити".

Крім того, наш портал інформував, зірка популярного серіалу "Кріпосна" Наталія Денисенко розповіла, як змінилися її стосунки з чоловіком після початку війни: "Знаходила як доколупатися".