Популярна українська реперша Alyona Alyona (справжнє ім'я - Олена Савраненко) активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 360 тисяч осіб. На акаунті артистки можна зустріти багато різного контенту, а також дізнатися новини з її особистого і творчого життя.

Олена Савраненко згадала часи, коли коронавірус був найактуальнішою проблемою для всього людства в 2020 році. Саме через пандемію, як повідомила артистка, вона скасувала і перенесла безліч концертів, а також не потрапила на масштабні музичні фестивалі в Європі.

Скріншот з Instagram, Alyona Alyona
Скріншот з Instagram, Alyona Alyona

Більш того, частина запланованих концертів на весну не відбулися через її неготовність вийти на сцену через військові дії, але зараз вона чітко усвідомлює, з якою метою їй потрібно виступати для людей.

"Я маю, що сказати людям і всій міжнародній аудиторії європейських фестивалів, та всім українцям, які будуть там!" - написала співачка.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Також Олена рада, що має можливість допомогти рідній країні у важкий час і наблизити перемогу своїми силами. Саме тому вона вже анонсувала дати концертів по країнах Європи, з яких частина зібраних грошей піде на потреби України.

"Я дуже вдячна моїй команді, людям та Богу за можливість представляти українську культуру та музику. Дуже вдячна за те, що маю змогу просити допомогу саме зараз, саме в той час, коли моя країна страждає, і робити все максимально можливе для того, щоб прискорити нашу перемогу!" - заявила артистка.

Нагадаємо, "Мрії з калюж": Alyona Alyona в сльозах поділилася долями українських дітей

Як повідомляв Знай.uа, Alyona Alyona зізналася, чому розірвала стосунки зі своїм колишнім: "Полюбила хулігана"

Також портал Знай.uа писав, що Alyona Alyona поділилася з українцями кумедною мудрістю життя: "Якщо тобі здається..."