Тренер шоу "Зважені та щасливі" і колишня дружина українського боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська досить часто ділиться з багатотисячною аудиторією в Instagram і Facebook корисними публікаціями на тему спорту, харчування і турботи про себе.

Марина Боржемська написала пост про любов до України, яку за її словами, мало хто відчував по справжньому до цієї війни. Зірка заявила, що одиниці до кінця усвідомлювали, наскільки сильна українська нація і як відчайдушно вона може боротися заради своєї Батьківщини і співвітчизників.

"Серце розривається, що такою ціною ми мали побачити своє покликання, унікальність, неповторність та неймовірну єдність, яку ми демонструємо світу", - додала знаменитість.

Скріншот з Instagram, Марина Боржемська
Скріншот з Instagram, Марина Боржемська

Також Марина Боржемська зізналася, що щодня просить про те, щоб не було жертв і міста повернулися з окупації. Вона вірить, що одного ранку всі прокинуться від довгоочікуваного повідомлення про те, що Україна перемогла.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Крім того, зірка зазначила, що багато хто вже звик до нових реалій, але не варто цього робити, адже війна ще не закінчилася, а перейшла на новий етап, коли ми будемо не оборонятися, а відвойовувати.

"Ми не зможемо видихнути, допоки останній окупанти не зникне з нашої землі і не будуть повернуті наші території. Прошу вас, рідні, не зупиняємося, продовжуємо допомагати. Наша країна потребує нас. Навіть, якщо вам здається, що ви втомилися від війни, подумайте про хлопців та дівчат у гарячих точках, на передовій, у полоні окупантів. Вони не втомилися. Вони борються. І ми маємо щоденно в них вірити та допомагати", - закликала Боржемська.

Нагадаємо, Марина Боржемська розповіла, які асоціації у неї викликає Київ, в який вона одного разу закохалася: "Мій другий дім"

Як повідомляв Знай.uа, Марина Боржемська закликала українців ні на секунду не зупинятися, кажучи про Маріуполь: "Азов з першого дня"

Також портал Знай.uа писав, що Марина Боржемська переконала українців розслаблятися, поки Маріуполь і Харків під обстрілами: "Немає їжі і води"