Популярна українська реперша Alyona Alyona (справжнє ім'я-Олена Савраненко) активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 360 тисяч осіб. На акаунті артистки можна зустріти багато різного контенту, а також дізнатися новини з її особистого і творчого життя.

Alyona Alyona розмістила архівний відеоролик зі своїм колишнім хлопцем, скандальним тіктокером Денисом, про розставання з яким вона заявила в лютому місяці.

Варто нагадати, що вони жили разом і не дотягнули до річниці всього два тижні, а про причини розриву співачка повідомила тільки недавно. Також артистка зізнавалася, що почуття нікуди не поділися і любов між ними є досі.

Alyona Alyona, Фото Instagram
Alyona Alyona, Фото Instagram

На кадрах, які були зняті під час романтичної фотосесії, молоді люди ніжнічають один з одним, цілуються і всіляко проявляють почуття. А нарізка супроводжується новою і дуже зворушливою піснею української співачки Анастасії Прудіус (псевдонім KOLA), яка брала участь у шоу "Голос країни-6". Дівчина співає про розлуку і вічне кохання.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

"Знову у сердечко", - відреагувала артистка на прем'єру пісні своєї колеги.

Нагадаємо, Alyona Alyona поділилася з українцями кумедною мудрістю життя: "Якщо тобі здається..."

Як повідомляв Знай.uа, Alyona Alyona похвалилася, в чому приїде до Харкова після перемоги над рашистами: "Зацініть, яка"

Також портал Знай.uа писав, що Jerry Heil показала Alyona Alyona в леопардовому костюмі в самий незручний момент: "Відгадайте покемона"