Дар'я Петрожицька - відома українська актриса театру і кіно, що отримала величезну популярність завдяки ролі в серіалі "Папік", включаючи навіть звання Заслуженою артисткою.

За її життям в Instagram стежать понад 300 тисяч людей і нещодавно, в ефірі телепередачі "Зірковий шлях" у неї взяли інтерв'ю, в ході якого з'ясувалася одна маленька, але значуща таємниця.

Даша Петрожицька. Фото: скрін youtube
Даша Петрожицька. Фото: скрін youtube

"На 19 день я приїхала в Гамбург, в Німеччину. І тепер я тут, тут живе мій хлопець, це його квартира. Він дуже хотів, щоб я приїхала і була в безпеці. Це мій Олексій, про якого я не хотіла розповідати, особливо, що він живе за кордоном. Він українець, але живе в Гамбурзі", - говорить Дарина Петрожицька.

Вона його зовсім недавно вже показувала. Актриса навіть додала, що вони отримують якусь соціальну допомогу, але з житлом пощастило, бо за нього платити не доводиться.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Так чоловіки українці сидять за кордоном патріоти", "Я теж приїхала до чоловіка...", "Дашенька така мила! Дай бог тобі щастя!", "А скільки людей так зустріли війну?", "А що з котами? Залишили?", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, зірка "Папіка" Дарина Петрожицька розповіла, як була змушена звертатися до психолога через нервовий зрив: "Багато плакала"

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Папіка" Дар'я Петрожицька знайшла, як порівняти Бучу з "Азовсталлю" в лікарняному ліжку: "Воюють, співають, вмирають"

Знай.ua писав, зірка "Папіка" Дар'я Петрожицька показала, як поляки тусуються в церкві під Хливнюка з "Бумбокс": "Хороший пастор"