Українська виконавиця MamaRika (Анастасія Кочетова), яка зовсім недавно вперше стала мамою, не забуває про свою творчу кар'єру і численних шанувальників в соцмережі Instagram, де на неї підписано понад 460 тисяч осіб.

Анастасія Кочетова розмістила серію зворушливих фотографій з переселенцями, які були змушені покинути рідні домівки, тікаючи в чому було і з дітьми на руках, тільки тому, що в їхнє місто прийшов "русский мир". Співачка зустрілася з цими людьми в Тернополі, в "Безпечному просторі", щоб надати моральну підтримку, якої вони зараз дуже потребують.

На кадрах артистка обіймається з дітьми і дорослими, залишає свої автографи і щиро посміхається.

Скріншот з Instagram, MamaRika
Скріншот з Instagram, MamaRika

У підписі до публікації Кочетова подякувала волонтерам, які жертвують багатьом, щоб допомогти постраждалим. Також вона зазначила, як сильно захоплюється українцями, і заявила, що разом ми сила.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Дякую всім причетним волонтерам за їхню працю.З перших днів війни вони відновлюють втрачений доступ до якісної освіти і дозвілля дітей та їхніх мам, які переїхали з інших областей", - написала співачка.

Нагадаємо, MamaRika розповіла про радісну подію в її житті: "Перший мільйон"

Як повідомляв Знай.uа, MamaRika власними грудьми прикривала дитину під час обстрілів окупантів біля Гостомеля: "Я бачила страх в його очах"

Також портал Знай.uа писав, що MamaRika розповіла, як кожен українець може наблизити перемогу: "Щиро вірю"