Популярний український телеведучий шоу "Всюди Люди" і "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", а також багатодітний батько, Анатолій Анатоліч часто радує багатотисячну аудиторію інформативними публікаціями в своєму Instagram.

Його дружина Юлія Бойко теж має багато шанувальників у соцмережі і частенько розміщує цікаві пости. Дівчина опублікувала кілька фрагментів з інтерв'ю для шоу "Зірковий шлях", де вона з чоловіком розповідала журналістці про погрози з боку нібито російської "влади".

Анатолій Анатоліч і Юла, фото: Instagram
Анатолій Анатоліч і Юла, фото: Instagram

Юла зізналася, що їй почали писати невідомі люди з рф з попередженнями про те, що їй загрожує кримінальна відповідальність і в'язниця в Сибірі за висвітлення подій в Україні. Дружина Анатоліча навіть надала скріншоти тих самих листувань. Більш того, вона активно розповідала про війну саме російською мовою, щоб жителі ворожої країни могли її зрозуміти.

Фото дружини Анатоліча, скріншот листування
Фото дружини Анатоліча, скріншот листування

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Фото дружини Анатоліча, скріншот листування
Фото дружини Анатоліча, скріншот листування

Також їй запропонували "добровільну співпрацю", щоб уникнути кримінальної відповідальності. Але Юла відповіла, що все, що можуть робити росіяни - це залякувати, погрожувати, брехати і займатися пропагандою. Вона заявила, що вони не змусять її мовчати.

"Такий метод діє тільки на їх території. А в нас такі погрози не пройдуть. Рота не закриєш. Нас "голими руками" просто так не візьмеш! Вільний народ! Вільної країни!", - написала Бойко.

Нагадаємо, Юла згадала, як фанатіла від Шевченка на піку його популярності в "Динамо" - Анатоліча і в помині не було: "Сумно, що вже не десятикласниця"

Як повідомляв Знай.uа, дружина Анатолія Анатоліча показала, якими були перші дні війни для їхньої родини: "Ніколи не пробачимо"

Також портал Знай.uа писав, що дружина Анатолія Анатоліча розповіла про розлуку з коханим: "Переглядаю фото, де ми разом"