Відома українська журналістка і ведуча ТСН, ток-шоу "Право на владу" на телеканалі "1+1" Наталія Мосейчук досить не часто, але періодично радує шанувальників будь-якими публікаціями в Instagram.

Зовсім недавно вона святкувала 49-річчя, подякувавши Україні за привітання та підтримку. Вона зазначила, що ми один для одного - підтримка і опора. Тому згодом заговорила про необхідність підтримувати різні фонди коштами для допомоги нужденним і військовослужбовцям. Але ми поговоримо про інше - кілька днів тому в ефірі вона звернулася до народу Білорусі.

Наталія Мосейчук, фото: Instagram
Наталія Мосейчук, фото: Instagram

Почала вона зі слів того, що білорусам краще кілька разів гарненько подумати, перш ніж переступати кордон з Україною і підписати собі смертний вирок. Наталя також додала, що в цій країні у нас досі є брати, сестри, невістки, племінники і друзі. Тому нам не хотілося б ховати жителів Білорусі на українській землі після їх можливого нападу.

Наталя Мосейчук. Фото: Youtube
Наталя Мосейчук. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

"Білоруські генерали, ви сьогодні дивитеся і заглядаєте в рот вашому керівнику і записуєте за ним його слова про гібридну війну. Війна не гібридна, білоруські генерали. Ваш президент знаходиться в заручниках у кривавого диктатора росії. Зробіть все можливе і неможливе, все що залежить від вас і не залежить. Умиротворіть свого президента і не дайте йому зробити найбільшу помилку в його житті. Краще застреліться, ніж нападіть на Україну", - додала вона.

@slavaukrainiteam

🇺🇦🇺🇦🇺🇦 #наталіямосейчук #обращение #живебеларусь #славаукраїні🇺🇦🇺🇦🇺🇦 #мирбезроссии #реки

♬ оригінальний звук - Z-знищені

Нагадаємо, рашисты напали на ведучу "1+1" Наталію Мосейчук у Берліні: копи нічого не зробили

Як повідомляв "Знай.ua", Лариса Ніцой назвала тих, хто прогавив прихід ворога: "Продовжують качати права"

Знай.ua писав, Лариса Ніцой різко "закрила рот" Наталії Мосейчук через українську мову: "Я - гнида?"