Відома українська хореограф, переможниця шоу "Танці з зірками" 2018 року і щаслива мама двох дітей Ілона Гвоздьова любить радувати своїх шанувальників різними публікаціями в Instagram, де за нею стежить понад 350 тисяч осіб.

Ілона Гвоздьова привітала своїх шанувальників з Днем захисту дітей, який відзначається в перший день літа. На жаль, радість такого світлого свята затьмарила війна з окупантами, які відібрали життя ні в чому неповинних малюків. Артистка назвала страхітливу цифру - за час бойових дій загинуло 243 дитини, і зазначила, що ці маленькі ангели більше ніколи не зможуть побачити своїх батьків.

Скріншот з Instagram, Ілона Гвоздьова
Скріншот з Instagram, Ілона Гвоздьова

"Щиро співчуваю всім матерям,які більше ніколи не пригорнуть свою дитину до грудей і не почують таке жадане слово "МАМА". Біль назавжди в серці кожної жінки. Ми не забудемо і не пробачимо ніколи. Всім матерям бажаю сил і витримки пережити весь цей жах, не зламатися і не втрачати віри в любов і що все буде Україна", - написала танцівниця.

Незважаючи на трагічні події, Гвоздьова заявила, що не можна опускати руки, потрібно до останнього битися з російськими загарбниками, які намагаються відібрати наші землі ось уже майже 100 днів.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Крім несамовитого посту артистка також розмістила парочку сімейних фотографій з дітьми і чоловіком.

Нагадаємо, зірка "Танців з зірками" Ілона Гвоздьова розповіла, яка дівоча дрібниця радує її під час війни: "Відчула себе жінкою"

Як повідомляв Знай.uа, Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" пограла стегнами на камеру в обтягуючих лосинах: "Те, що вмію"

Також портал Знай.uа писав, що зірка "Танців з зірками" Ілона Гвоздьова дала пораду українцям, які живуть в умовах війни: "Кожен повинен боротися"