Актор "Кварталу 95" Юрій Великій представив чергову роботу комедійного жанру

Нову роботу він опублікував на сторінці в Іnstagram.

Актори студії "Квартал 95"
Актори студії "Квартал 95"

Юрій Великій не тільки актор, а й комік, пародист, гуморист. Йому 42 року. Відомо, що у 2002 році він закінчив морський техніку за спеціальністю морське право та Одеський морський університет.

Він був учасником і автором гумористичних телепроєктів України: "Бійцівський клуб", "Київ Вечірній", "Шоу Братів Шумахерів" на каналі "Україна".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Актор досить вдало увійшов в образ президента-втікача Януковича. Він намагався наслідувати його немаленьку комплекцію, зачіску та голос. Щоб відповідати його комплекції, він зробив підкладки під одягом, що робить відео ще кумедніше.

Юрій в образі Януковича звернувся з промовою до українців у його манері. Актор висміяв помилки екс-президента та манеру його читання. За сюжетом, він знаходиться за межами України та зачитує з помилками текст, який для нього написали.

"Красачик!, - написано в коментарі до відео

Підписники, як завжди, високо оцінили його роботу, а коментарях зазначили, що він молодець та красунчик. Упродовж перших двох годин після виходу відео набрало понад 12 000 переглядів.

Нагадаємо, "Це добре, що ти молишся": комік Юрій Великий потролив російських окупантів.

До слова, Юрій Великий з "Квартал-95" показав, як спітнілий лавров сперечається з пташками.

Раніше ми писали, що чемпіон України зі стриптизу Олексій Суровцев відмовився допомагати людям, знайшовши їм заміну: "Побачив оголошення"