Jerry Heil подарувала Біллі Айліш прапор України зі словами вдячності за підтримку, який вона поцілувала на сцені

Як все відбувалось українська співачка розповіла у соціальній мережі instagram.

JERRY HEIL. Фото: скрін youtube
JERRY HEIL. Фото: скрін youtube

На концерт відомої співачки Біллі Айліш Яна Шамаєва (Jerry Heil) привезла прапор України та попросила маркер на рецепції готелю, де зупинилася. На ньому вона написала: "Thanks for yuor power UKRAINE BILLIE", що в перекладі означає: "Дякую за вашу силу УКРАЇНА БІЛЛІ".

Як розповіла зірка "Thanks for yuor power" - це трек, який Біллі Айліш присвятила біженцям з України, щоб привернути увагу світу до війни в Україні. Прапор України з цим написом співачка подарувала Біллі Айліш.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Проте, як сказала Яна, без пригод е обійшлося. Пробратися самостійно до самої сцени, щоб подарувати прапор, Яна не змогла, вона попросила глядачів передати його. Проте прапор впав й українська співачка дуже переживала з цього приводу.

"Я просто ридаю. Це настільки знаковий момент для мене. Я так переживала, що він упав, думала, що це поганий знак, але людина його підняла", - розповіла Яна.

Прапор України передали Бійлі Айліш на сцену, співачка поцілувала його та продовжила виступ з ним в руках.

Шанувальники Jerry Heil підтримали її, написали у коментарях, що вона молодець та просто супер.

Нагадаємо, Jerry Heil розповіла про свою недитячу мрію: "Після початку війни".

До слова, Jerry Heil поскаржилась на надто галасливий Берлін: "Українська нервова система на краю".

Раніше ми писали, що Jerry Heil поскаржилася на своє тіло, але знайшла хлопця, який вирішить всі її проблеми: "Для мене це спорт"