Маша Єфросиніна під час благодійного телемарафону у Німеччині розчулила українців

Про це зірка повідомила на сторінці Іnstagram.

Маша Єфросиніна, фото: Знай.uа
Маша Єфросиніна, фото: Знай.uа

У День Києва відбувся другий благодійний телемарафон Save Ukraine. Українські артисти виступили наживо у Берліні біля Бранденбурзьких воріт. Мета марафону - зібрати кошти для закупки медичного обладнання для закладів охорони здоров’я, що надають допомогу пораненим та постраждалим.Маша Єфросиніна буда однієї з ведучих заходу.

Ведуча повідомила, що завдяки заходу вдалося зібрати 6 млн гривень, які будуть передані на потреби медичних закладів України, в яких лікують поранених захисників України.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Дякуємо всім, хто прийшов до Бранденбурзьких воріт, та всім, хто дивився нас по всьому світу!", - написала Маша.

На сторінці в соціальній мережі Маша зробила фотозвіт заходу, на першому фото вона у ніжній білій блузі тримає прапор України, на наступних фото вона показала обличчя глядачів, які прийшли на концерт та українських зірок, які виступали для них.

У коментарях підписники написали:

"Наші талановиті артисти - це підтримка і натхнення! Емоції суму і одночасно радості та віри в перемогу України не відпускають і досі! Дякую Вам усім!"

"Плакала у кінці з усіма. Хто міг уявити, що українці будут збирати гроші в центрі Берліна, щоб перемогти у війти проти росії!.

Коментар. Фото: скрин instagram

Нагадаємо, Маша Єфросиніна розповіла, як Святослав Вакарчук змусив ридати всіх українців у Берліні: "Досі під враженням".

Раніше ми писали, що Оля Полякова забуде старі образи і об'єднається з Тіною Кароль заради допомоги Україні: Дорофєєва, Монатік та інші теж не залишаться осторонь.

До слова, Оля Полякова і Маша Єфросиніна схопилися Олега Винника: "Навряд чи вийде взагалі".