Немає жодного українця, який би не знав про такий популярний скетчком "Кварталу 95" під назвою "Країна У".

Вперше цей проект потрапив на телебачення ще в 2013 році, в ньому беру участь актори різних команд КВК, включаючи "Дніпро", "Вінницькі перці", "V.I.P" і так далі. Саме в останній з названих команд є така популярна пара - Танька і Володька, яку грають Тетяна Песик і Тарас Стадницький.

Тарас Стадницький і Тетяна Песик, фото: facebook.com/taras.stadnytskyy
Тарас Стадницький і Тетяна Песик, фото: facebook.com/taras.stadnytskyy

Зараз чоловік виступив зі стендапом, в ході якого пожартував на тему пошуку кілера і Сергія Притули.

"Коли почнуть збирати на кілера для Путіна, хоча я думаю, що вже почали, Притула напише: "Коротше, то дрібно для мене. Я знайшов в Америці тіпа, який має клініку, яка на рівні ДНК може змінити можливість росіян розмножуватися. До завтрашнього вечора треба мільярд мільярдів", - заявляє Тарас Стадницький.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

І дійсно - Сергій Притула є засновником одного з найбільших волонтерських центрів, який допомагає не тільки мирним нужденним людям, а й армії.

Сергій Притула та Олександр Педан, фото: Знай.uа
Сергій Притула та Олександр Педан, фото: Знай.uа

Наприклад, одними з найважливіших завдань виступали збори коштів на дрони, автомобілі. Нещодавно правда Сергій висміяв деяких бійців тероборони, які дзвонили з проханням допомогти з екіпіруванням... але вони опинилися з одного з маленьких населених пунктів заходу України, де це-не сильно важлива на поточний момент вимога.

@lvivcitystandup

По скільки би скинулись💶? @vipvolodka #стендапукраїнською #стендапукраїна #lvivcitystandup #тарасстадницький #притула #танькаіволодька #віптернопіль #володька #сергійпритула #тіктокльвів #тіктокукраїна

♬ оригінальний звук - lvivcitystandup

Нагадаємо, Тарас Стадницький з "V.I.P. Тернопіль" не зміг показати своїх дочок у День захисту дітей: "Якби не ВСУ, невідомо, був би..."

Як повідомляв "Знай.ua", Тетяна Песик з "Жіночого кварталу" подарує українцям "російський військовий корабель": "А у мене є..."

Знай.ua писав, Сергій Притула, Лілія Ребрик, Іванна Онуфрійчук та Олександр Педан вплуталися в пограбування: "Погані хлопці"