Відомий український ресторатор і телеведучий Даніель Салем, який служить у лавах ЗСУ, пішов на несподіване "підвищення". Про це він розповів на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Даніель Салем з перших днів російського вторгнення взяв до рук зброю, щоб захищати країну в лавах ЗСУ. Разом з тим він займається волонтерством і робить багато інших корисних справ.

Даніель Салем. Фото: скрін youtube
Даніель Салем. Фото: скрін youtube

Так, цього разу телеведучий повідомив, що йде в деякому розумінні на "підвищення". Він став помічником народного депутата і буде приносити ще більше користі Україні в команді президента.

Популярні новини зараз
Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще

"Цю людину я знаю більше 15 років. Вважаю його своїм другом, одеситом, ресторатором, ведучим і з першого дня війни ця людина служить у Збройних силах України. Даніель Салем, а ще з сьогоднішнього дня офіційний помічник народного депутата Олексія Леонова. Вдячний Тобі за довіру і спасибі тобі за те, що вибрав і хочеш працювати в команді президента. Тільки об'єднавшись можна зробити набагато більше", - сказав нардеп.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, дружина Анатоліча розповіла, як їй погрожували росіяни за правду про війну в Україні: "Хотіли посадити у в'язницю, в Сибір"

Також наш портал інформував, Надя Дорофєєва показала захист дітей очима української художниці, скільки біди принесла рф в українські сім'ї: "Неможливо виміряти..."

Крім того, наш портал повідомляв, MamaRika відірвалася від сина і зціпила в обіймах маленьких переселенців, щоб подарувати їм трохи тепла.