Відомий український журналіст і телеведучий Анатолій Анатоліч розкрив "сенсаційну" правду про прізвище "путін". Відповідний ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анатолій Анатоліч повернувся до Києва з Франції, куди виїхав раніше разом з дружиною і дітьми. Сім'я телеведучого все ще залишається закордоном, а він вирішив повернутися додому і працювати на благо країни.

Анатолій Анатоліч. Фото: скрін youtube
Анатолій Анатоліч. Фото: скрін youtube

Так, телеведучий з'явився в ефірі "Ранок з Україною", де представив "сенсаційне дослідження" прізвища російського президента. Анатоліч в гумористичній манері "розшифрував" Значення прізвища і розкрив українцям правду, яку, втім, вони знали і раніше.

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Я не розбираюся в числах. Я в буквах більше, я ж журналіст. Дивіться моє дослідження. П - він загадковий чувак, ставимо "х". Н - він повний нуль, ставимо "0". У - просто переносимо, і - ставимо такий "будиночок". І ставимо зірочку. Що виходить? Досить це приховувати, вистачить приховувати правду", - сказав телеведучий в прямому ефірі.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Надя Дорофєєва показала захист дітей очима української художниці, скільки біди принесла рф в українські сім'ї: "Неможливо виміряти..."

Також наш портал повідомляв, зірка серіалу" кріпосна " Тарас Цимбалюк присоромив Євгену Лозу за мовчання під час війни: сказала, що не хоче ризикувати через хворобу мами.

Крім того, наш портал писав, Катя Осадча розширила можливості з пошуку зниклих українців: "Щоб об'єднати всі сім'ї, які втратили зв'язок".