Журналістка та популярна ведуча новин ТСН Марічка Падалко розповіла, що вирушає до США, де візьме участь в історичній події. Цим вона поділилася з українцями на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Марічка Падалко вирушає до Нью-Йорка, де буде ведучою благодійного концерту на підтримку України. Вона зазначила, що мерія міста пішла на історичний вчинок і на цілий день віддала Україні головну площу - Таймс Сквер.

Маричка Падалко, фото с Instagram
Маричка Падалко, фото с Instagram

"5 червня головну площу Нью-Йорка на день віддадуть Україні - це безпрецедентне рішення мерії міста! На Таймс Сквер - в самому серці Нью-Йорка відбудеться благодійний концерт за участю українських і світових поп-зірок, а також зірок опери та балету і громадських діячів", - розповіла телеведуча.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Падалко зізналася, що для неї велика честь стати частиною цього заходу і закликала всіх, хто знаходиться в США і може потрапити на концерт, прийти і підтримати Україну.

"Для мене буде велика честь вести цю подію і запрошую всіх, хто може долучитися, підтримати Україну", - додала ведуча.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Іван Дорн покликав Нацполіцію на переможний концерт на Майдані: "Пишайтеся собою".

Також наш портал повідомляв, MamaRika відірвалася від сина і зціпила в обіймах маленьких переселенців, щоб подарувати їм трохи тепла.

Крім того, наш портал інформував, Надя Дорофєєва показала захист дітей очима української художниці, скільки біди принесла рф в українські сім'ї: "Неможливо виміряти..."