Українська співачка Ірина Федишин, яка нещодавно потрапила в гучний скандал, нагадала українцям про майбутні концерти і розповіла про "жертву", на яку пішла заради України. Цим знаменитість поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ірина Федишин з перших днів російського вторгнення робить все, щоб допомогти бійцям на передовій ще ефективніше протистояти загарбникам. Співачка активно передавала на фронт амуніцію і навіть авто.

Ірина Федишин. Фото: скрін youtube
Ірина Федишин. Фото: скрін youtube

Нещодавно зірка пішла на свого роду "жертву" на благо України і відмовилася від будь-яких гонорарів за свої виступи. Федишин активно гастролює Європою і зазначає, що всі зібрані кошти будуть спрямовані на допомогу Україні.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

"Благодійний тур триває. Всі виступи абсолютно безгонорарні. Всі кошти ми направляємо на допомогу Україні. Зокрема запрошую всіх вже 4 червня на концерт у Марбельї. Запрошую всіх українців, які там проживають, а також всіх жителів цього прекрасного містечка", - розповіла Ірина Федишин.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Надя Дорофєєва показала захист дітей очима української художниці, скільки біди принесла рф в українські сім'ї: "Неможливо виміряти..."

Також наш портал повідомляв, зірка серіалу "Кріпосна" Тарас Цимбалюк присоромив Євгену Лозу за мовчання під час війни: сказала, що не хоче ризикувати через хворобу мами.

Крім того, наш портал писав, Катя Осадча розширила можливості з пошуку зниклих українців: "Щоб об'єднати всі сім'ї, які втратили зв'язок".