Минуло вже 100 днів повномасштабної війни, розв'язаної рашистами на території нашої країни - України.

Джамала, як і багато інших виконавців, не стала сидіти на місці, виїхавши до Європи, включаючи відвідування Туреччини, з благодійними виступами для збору коштів нужденним.

Джамала. Фото: скрін youtube
Джамала. Фото: скрін youtube

Весь світ об'єднався проти спільного ворога, але точніше - за Україну. Джамала і навела кілька прикладів - мільярдер, філантроп Ілон Маск - власник SpaceX, Tesla - допоміг нашій країні зі Starlink, зараз він відправляє нам сонячні станції, які використовуються на об'єктах критичної інфраструктури.

Джамала, фото: Instagram
Джамала, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Анджеліна Джолі допомагає нашим дітям, а прямо в метро виступає U2. Мало не щодня до Бучі, Ірпеня та Бородянки приїжджають посли різних країн. По всьому світу збирають кошти для постраждалих, країни-партнери надають озброєння і гуманітарку. Спасибі всім і кожному, хто вже 100 днів бореться разом з нами", - заявила Джамала.

Ця подяка від імені всіх українців, які в черговий раз були полгощени війною. Це відбувається вже більше восьми років. "Ми боремося з 2014 року, але тільки зараз це усвідомили всі! Слава Україні!", - пише один з користувачів в коментарях.

Нагадаємо, Джамала закликала українців робити все, для перемоги

Як повідомляв "Знай.ua", KAZKA в Каннах зачарувала голосом і зібрала за вечір 1,5 млн на допомогу ЗСУ: "Іван Марчук теж підспівував"

Знай.ua писав, Джамала нагадала всім, що Безпеки немає навіть у Європі: "Привітання від сусіда"