Світлана Тарабарова - популярна українська актриса, відома рудим кольором волосся і неймовірним позитивом, який від неї виходить.

Зараз вона побувала в Києві, поруч з малюками в Національній дитячій лікарні "Охматдит". У публікації, опублікованій в Instagram, Світлана і дітки дуже раді цій зустрічі. І Тарабарова вирішила зробити акцент саме на обіймах.

Світлана Тарабарова, фото: Instagram
Світлана Тарабарова, фото: Instagram

"Обійми дають нам відчуття, що все буде добре. Обійми відганяють страхи. Обійми роблять нас щасливішими. Обійми зменшують стрес. Обійми можуть захистити від хвороб. Обійми піднімають самооцінку. Зізнаюся, напевно в дитинстві мені не вистачало обіймів, тому зараз надолужую згаяне. Боже, бережи наших дітей", - пише Світлана Тарабарова в публікації.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

А потім вона приєдналася до решти українців, написавши свої думки, стосовно 100 днів війни проти рашизму. Виконавиця згадала стомлення, знайоме кожному.

"Виснажує постійна "кома", збиває з ніг, відчай несе. А серце шепоче "тільки не здавайся - людиною завжди залишайся!", - заявляє вона під відео.

Нагадаємо, Світлана Тарабарова зробила з Соломією Вітвицькою те, чого не могли довгий час: "Не покине ніколи"

Як повідомляв "Знай.ua", Святослав Вакарчук відвідав у лікарні постраждалих від війни дітей: "Маленькі відважні пацієнти"

Знай.ua писав, Світлана Тарабарова показала, де змушені грати українські діти після приходу "визволителів": "Не пробачимо"