Відомий український журналіст і телеведучий Анатолій Анатоліч розповів, як війна змінила його дітей. Цим він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

У день повномасштабного російського вторгнення Анатолій Анатоліч разом з родиною був вдома під Вишгородом. Телеведучий показав, як дітям і його сусідам доводилося тіснитися в невеликому підвалі, ховаючись від стрілянини і вибухів.

Анатолій Анатоліч. Фото: скрін youtube
Анатолій Анатоліч. Фото: скрін youtube

Анатоліч зізнався, що війна змінила його дітей, вони подорослішали буквально за один день. Ведучий додав, що ніколи не пробачить росіянам за те, що вони відняли дитинство у його дочок і сина.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Кадри від 24 лютого. Наш підвал будинку під Вишгородом. Наші діти. Діти наших сусідів. Це змінило їх. Вони стали дорослими в один день. Війна прийшла і в їхнє життя. Цього я не зможу пробачити. Слава Україні. Слава ЗСУ", - підписав кадри телеведучий.

Варто нагадати, що перший час Анатолій Анатоліч разом з дружиною і дітьми перебували під Київ, але незабаром прийняли рішення виїхати до Франції. На даний момент ведучий вже повернувся в Україну, але сім'я залишається закордоном.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Надя Дорофєєва показала захист дітей очима української художниці, скільки біди принесла рф в українські сім'ї: "Неможливо виміряти..."

Також наш портал повідомляв, зірка серіалу "Кріпосна" Тарас Цимбалюк присоромив Євгену Лозу за мовчання під час війни: сказала, що не хоче ризикувати через хворобу мами.

Крім того, наш портал писав, Катя Осадча розширила можливості з пошуку зниклих українців: "Щоб об'єднати всі сім'ї, які втратили зв'язок".