Знаменита українська співачка Тіна Кароль поділилася неймовірними історіями кохання з фронту. Відповідні кадри зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Український народ вже 100 днів тримає оборону і не дає російським окупантам жодного шансу на успіх. За цей час багатьом довелося побачити багато жахів, які несе в собі війна. Однак попри це українці знаходять у собі сили для найвищих почуттів.

Тіна Кароль. Фото: скрін youtube
Тіна Кароль. Фото: скрін youtube

Так, Тіна Кароль показала скільки нових пар утворилося за час війни, безпосередньо на фронті. Навіть у перші тижні війни, коли ситуація була складною і для багатьох незрозумілою, знаходився час для любові. Співачка впевнена, що якщо любов перемагає війну, то і Україна зможе перемогти в цій безглуздій війні, яку почала росія.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Якщо ми закохуємося на війні, то ми і переможемо! Тому що любов перемагає завжди. Любов - це перемога життєлюбства. У цьому відео неймовірні історії кохання з фронту", - підписала публікацію знаменитість.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Надя Дорофєєва показала захист дітей очима української художниці, скільки біди принесла росія в українські сім'ї: "Неможливо виміряти..."

Також наш портал інформував, Олександр Педан і Монатік показали Макрону, що українці не здадуть ні сантиметра своєї землі: "Мріяти не шкідливо".

Крім того, наш портал інформував, Маша Єфросиніна розповіла, як Святослав Вакарчук змусив ридати всіх українців у Берліні: "Досі під враженням".