Канадський і український шеф-кухар і бізнесмен Ектор Хіменес-Браво згадав історію про маленького українця родом з Маріуполя, який втратив маму через російське вторгнення. Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Ектор Хіменес-Браво розповів, що знайомий з маленьким українцем з Маріуполя, на дитинство якого випало багато болю і випробувань. Хлопчик втратив маму через атаку окупантів і сам був серйозно поранений. Незважаючи на все, що йому довелося пережити він знаходить в собі сили посміхнутися. Це дуже захопило шеф-кухаря.

Ектор Хіменес-Браво. Фото: скрін youtube
Ектор Хіменес-Браво. Фото: скрін youtube

"Одного разу, відвідуючи Охматдит, я познайомився з Іллею. Маленьким хлопчиком з Маріуполя, який бачив трагічну смерть своєї мами. Вона померла, тримаючи його на руках. У нього було багато поранень, тому що їх будинок атакували рашисти. З рідних у нього залишилася тільки бабуся. У Іллі попереду довге лікування, а в серці болісний біль, але коли я його побачив – він посміхався з сяючими очима. Він герой",- розповів шеф-кухар.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Ектор Хіменес-Браво зазначив, що всі українці герої, адже переживши вже більше трьох місяців війни, знаходять сили на посмішку.

"У кожному з нас є маленький Ілля, який, незважаючи ні на що, знаходить сили для посмішки, допомоги і любові. Кожен з нас – герой", - додав Ектор.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Іван Дорн покликав Нацполіцію на переможний концерт на Майдані: "Пишайтеся собою".

Також наш портал повідомляв, MamaRika відірвалася від сина і зціпила в обіймах маленьких переселенців, щоб подарувати їм трохи тепла.

Крім того, наш портал інформував, Надя Дорофєєва показала захист дітей очима української художниці, скільки біди принесла рф в українські сім'ї: "Неможливо виміряти..."