Відомий український гуморист, актор, зірка студії "Квартал 95" Євген Кошовий посміявся в сторіс на сторінці в instagram з" експертів", які знали, як запобігти війні.

Євген Кошовий посміявся з "експертів", які почали писати, що війни можна було уникнути, якби в Україні був інший президент. Новий хіт "фахівців" опублікувала дружина гумориста, а він не втримався, щоб не прокоментувати чергову порцію марення.

Євген Кошовий, скріншот: Youtube
Євген Кошовий, скріншот: Youtube

"Автори концепції" голосуй за Порошенка, а то Путін нападе" почали просувати в маси новий хіт. Виявляється, якби президентом України 24 лютого були сивочолий гетьман або Юлія Тимошенко, Путін не напав би. Може воно і так. Навіщо нападати тому, кому Порошенко тисне руку, обіймає", - написала дружина Євгена Кошового.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Євген Кошовий погодився з думкою дружини і додав, що якби все інакше, то України вже могло б і не бути. За його словами країну відразу ж здали б противнику.

"Звичайно! Все б відразу продав", - прокоментував комік.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Надя Дорофєєва показала захист дітей очима української художниці, скільки біди принесла рф в українські сім'ї: "Неможливо виміряти..."

Також наш портал повідомляв, зірка серіалу "Кріпосна" Тарас Цимбалюк присоромив Євгену Лозу за мовчання під час війни: сказала, що не хоче ризикувати через хворобу мами.

Крім того, наш портал писав, відома телеведуча і журналістка Катя Осадча розширила можливості з пошуку зниклих українців: "Щоб об'єднати всі сім'ї, які втратили зв'язок".