Дружина відомого українського гумориста, зірки творчого об'єднання "Студія Квартал-95" і серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрія Ткача обожнює радувати свою аудиторію свіжими публікаціями, а також ділитися подробицями їх веселого сімейного життя. За Вікторією в соцмережі Instagram стежить близько 280 тисяч осіб.

Вікторія Ткач розмістила зворушливе відео з нарізок сімейних кадрів, де вони з чоловіком Юрієм і донькою Єлизаветою щасливі і безтурботні. У ролику є моменти з їх відпустки біля океану, урочистих свят, танців і суцільних веселощів. В цілому, з минулого, мирного життя до війни.

І все це супроводжується чуттєвою піснею "Чи разом?" української виконавиці Анастасії Прудіус, яка працює під псевдонімом KOLA.

"Ти моє ❤️... Сумую безмежно..." - написала дружина гумориста у підписі до відео.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Юрій Ткач відреагував на зворушливу публікацію дружини і заявив, що любить її. Шанувальники теж оцінили зворушливі кадри і адресували подружній парі безліч приємних компліментів.

Коментарі - instagram.com/viktoriya_tka4/
Коментарі - instagram.com/viktoriya_tka4/

Коментарі - instagram.com/viktoriya_tka4/
Коментарі - instagram.com/viktoriya_tka4/

Нагадаємо, що дружина Юрія Ткача з "Квартал 95" показала дорослий вчинок своєї доньки: "Душа навиворіт, коли розумієш"

Як повідомляв Знай.uа, Юрій Ткач з "Квартал 95" розповів, як його ледь не збив винищувач: "Мало не вср*вся"

Також портал Знай.uа писав, що дружина Юрія Ткача закликала українців не зупинятися і кричати звідусіль про жахи, що кояться: "Щоб вони відчули наш біль, нашу силу"