Популярний український телеведучий шоу "Всюди Люди" і "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", а також багатодітний батько, Анатолій Анатоліч часто радує багатотисячну аудиторію інформативними публікаціями в своєму Instagram.

Телеведучий опублікував свіжий кадр зі своїми дітьми. У кадрі його доньки Аліса і Лоліта стоять спиною до камери і тримають на руках свого блакитноокого брата Ніла, який вже встиг подорослішати. У підписі до публікації Анатоліч зазначив, як сильно пощастило хлопчикові, адже у нього є не тільки люблячі батьки, а й сестри.

Крім того телеведучий зазначив, що ті, хто вивіз дітей з країни подалі від війни, прийняли правильне рішення. За його словами, саме ці малюки в майбутньому будуть відновлювати зруйновані міста.

"Всі хто вивіз дітей за кордон, вы рятуєте майбутнє України. Бо вони всі будуть будувати нашу країну. І все що зараз відбувається в Україні, заради них", - написав Анатоліч.

Скріншот з Instagram, Анатолій Анатоліч
Скріншот з Instagram, Анатолій Анатоліч

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Більшість людей були не згодні з висновками телеведучого і висловили свою думку в коментарях під публікацією.

Коментарі - instagram.com/anatoliyanatolich/
Коментарі - instagram.com/anatoliyanatolich/

Коментарі - instagram.com/anatoliyanatolich/
Коментарі - instagram.com/anatoliyanatolich/

Нагадаємо, Анатолій Анатоліч розкрив "сенсаційну" правду про прізвище "путін": "Досить приховувати"

Як повідомляв Знай.uа, дружина Анатоліча розповіла, як їй погрожували росіяни за правду про війну в Україні: "Хотіли посадити у в'язницю, в Сибір"

Також портал Знай.uа писав, що Юла згадала, як фанатіла від Шевченка на піку його популярності в "Динамо" - Анатоліча і близько не було: "Сумно, що вже не десятикласниця"