Відома українська співачка Світлана Лобода згадала про війну в рідній країні, виступаючи на вечірці перед росіянами. Ролик з концерту вона опублікувала на своїй сторінці в соцмережі instagram.

З початку повномасштабного російського вторгнення в Україну Світлана Лобода не вела концертну діяльність, принаймні офіційно, і не випускала нові пісні. Однак, 3 червня зірка все-таки засвітилася на вечірці. Вона виступила в Єревані, який заполонили росіяни. Співачка презентувала пісню"Молитва".

Світлана Лобода. Фото: скрін youtube
Світлана Лобода. Фото: скрін youtube

Під час виступу Світлана Лобода згадала про війну в рідній Україні і заявила перед глядачами, що відновлює концерти, щоб заробляти кошти для допомоги місту Ірпінь, який постраждав від бойових дій.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Почати виступати було одним з досить складних моїх рішень. У моїй рідній Україні йде війна. Я не давала ніяких концертів вже 3 місяці. Сьогодні, я приймаю рішення відновити концертну діяльність, робити те, що у мене найкраще виходить. Це дасть мені можливість і далі продовжувати допомагати своїй країні, своєму рідному місту Ірпінь і кожному, хто звернувся в LOBODA Help Center", - заявила зі сцени співачка.

Раніше Знай повідомляв, Даніель Салем, який служить у лавах ЗСУ, пішов на несподіване підвищення: "У команді президента".

Також ми писали, Володимир Дантес "сховав" Дашу Кацуріну і відкрив таємницю про розставання з Надею Дорофєєвою: "Ми не згуртовувалися".

Крім того, наш портал інформував, співачка Наталія Могилевська попросила про допомогу: "Можливість поширювати правду".