Відомий український співак Володимир Дантес володіє хорошим почуттям гумору і частенько веселить шанувальників. Так, цього разу він розповів у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram про невеликий "конфуз".

Володимир Дантес тільки нещодавно повернувся до Києва, звідки поїхав після повномасштабного вторгнення. Співак активно спілкується з друзями, намагаючись хоча б частково повернутися до колишнього життя.

Володимир Дантес. Фото: скрін youtube
Володимир Дантес. Фото: скрін youtube

Так, на цей раз артист розповів, що друзі покликали його на дачу, але по дорозі туди з ним трапився, як він сам зізнався, невеликий "конфуз". Дантес зустрів ще одних друзів і був настільки радий їх побачити, що ледь не справив природну потребу прямо в штани. Ймовірно, співак просто пожартував, але тим не менше на фото можна помітити плями на його штанях, схожі на мокрі сліди.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Ще по дорозі зустрів коханих, що навіть опісявся. Стоїмо, гріємося", - підписав фото Володимир Дантес.

Скрін instagram
Скрін instagram

Варто нагадати, що Цієї весни стало відомо про розставання Володимир Дантеса і Наді Дорофєєвої. Втім, незважаючи на розрив відносин, за словами Дантеса, вони залишилися друзями і не посварилися.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Надя Дорофєєва показала захист дітей очима української художниці, скільки біди принесла рф в українські сім'ї: "Неможливо виміряти..."

Також наш портал інформував, Олександр Педан і Монатік показали Макрону, що українці не здадуть ні сантиметра своєї землі: "Мріяти не шкідливо".

Крім того, наш портал інформував, Маша Єфросиніна розповіла, як Святослав Вакарчук змусив ридати всіх українців у Берліні: "Досі під враженням".