Відомий український співак Володимир Дантес володіє хорошим почуттям гумору і частенько веселить шанувальників. Так, цього разу він розповів у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram про невеликий "конфуз".

Володимир Дантес тільки нещодавно повернувся до Києва, звідки поїхав після повномасштабного вторгнення. Співак активно спілкується з друзями, намагаючись хоча б частково повернутися до колишнього життя.

Володимир Дантес. Фото: скрін youtube
Володимир Дантес. Фото: скрін youtube

Так, на цей раз артист розповів, що друзі покликали його на дачу, але по дорозі туди з ним трапився, як він сам зізнався, невеликий "конфуз". Дантес зустрів ще одних друзів і був настільки радий їх побачити, що ледь не справив природну потребу прямо в штани. Ймовірно, співак просто пожартував, але тим не менше на фото можна помітити плями на його штанях, схожі на мокрі сліди.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

"Ще по дорозі зустрів коханих, що навіть опісявся. Стоїмо, гріємося", - підписав фото Володимир Дантес.

Скрін instagram
Скрін instagram

Варто нагадати, що Цієї весни стало відомо про розставання Володимир Дантеса і Наді Дорофєєвої. Втім, незважаючи на розрив відносин, за словами Дантеса, вони залишилися друзями і не посварилися.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Надя Дорофєєва показала захист дітей очима української художниці, скільки біди принесла рф в українські сім'ї: "Неможливо виміряти..."

Також наш портал інформував, Олександр Педан і Монатік показали Макрону, що українці не здадуть ні сантиметра своєї землі: "Мріяти не шкідливо".

Крім того, наш портал інформував, Маша Єфросиніна розповіла, як Святослав Вакарчук змусив ридати всіх українців у Берліні: "Досі під враженням".