Відомий український журналіст і телеведучий Анатолій Анатоліч показав російського президента в незвичайному амплуа. Курйозний знімок він опублікував в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анатолій Анатоліч активно веде свою сторінку в соцмережі instagram і частенько радує шанувальників новим контентом. Журналіст володіє відмінним почуттям гумору, тому не соромиться іноді жартувати на популярні теми і веселити українців.

Анатолій Анатоліч. Фото: скрін youtube
Анатолій Анатоліч. Фото: скрін youtube

Так, цього разу телеведучий вирішив трохи відвернути українців від того, що відбувається і опублікував курйозний знімок. На фото зображена якась модель або знаменитість, але за допомогою фоторедактора замість справжнього обличчя підставили російського президента.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"Міс Крим наш", - жартівливо підписав фото Анатолій Анатоліч.

Варто відзначити, що війна, розв'язана Росією безпосередньо торкнулася телеведучого і його сім'ї. У перші дні вторгнення його діти пережили сильний стрес, адже чули і бачили всі жахи війни. Зараз сім'я Анатоліча знаходиться у Франції, а сам він вирішив повернутися до Києва.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Надя Дорофєєва показала захист дітей очима української художниці, скільки біди принесла рф в українські сім'ї: "Неможливо виміряти..."

Також наш портал інформував, Олександр Педан і Монатік показали Макрону, що українці не здадуть ні сантиметра своєї землі: "Мріяти не шкідливо".

Крім того, наш портал інформував, Маша Єфросиніна розповіла, як Святослав Вакарчук змусив ридати всіх українців у Берліні: "Досі під враженням".