Відома українська актриса і зірка серіалу "Кріпосна" Наталія Денисенко розповіла шанувальникам, що з нею знову трапилася біда - її сторінку в соцмережі заблокували. Знаменитість на своїй резервній сторінці в instagram зізналася, що вкрай засмучена через це.

Наталія Денисенко розповіла шанувальникам, що з нею трапилася неприємність - її сторінку в соцмережі заблокували. Зірка зізналася, що мала плани, які хотіла висвітлити перед аудиторією, втім, через блокування все перенеслося.

Наталія Денисенко. Фото: скрін youtube
Наталія Денисенко. Фото: скрін youtube

Денисенко зазначила, що вирішила відволіктися від неприємності і підняти собі настрій, зробивши собі укладку і стильно одягнувшись, однак це не дуже їй допомогло.

"Привіт, дорогі. Їду у справах, причепурилася трошки, щоб підняти себе настрій, зробила таку укладку. Всім бажаю гарного дня, але я поки що в розпачі через свою сторінку, оскільки ми з акторами, з моїми колегами придумали таку класну штуку і мені дуже була потрібна моя сторінка і вся моя аудиторія", - поскаржилася знаменитість.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Аліна Паш зізналася, що збрехала про поїздку в Крим і підробила довідку від прикордонників: "Беру на себе всю відповідальність".

Також наш портал повідомляв, зірка серіалу "Кріпосна" Тарас Цимбалюк присоромив Євгену Лозу за мовчання під час війни: сказала, що не хоче ризикувати через хворобу мами.

Крім того, наш портал писав, ведуча "Світське життя" Катя Осадча розширила можливості з пошуку зниклих українців: "Щоб об'єднати всі сім'ї, які втратили зв'язок".