Відомий український дизайнер і творець унікального бренду одягу Андре Тан (Андрій Тищенко) радує шанувальників не тільки авторськими стильними нарядами, а й цікавими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежить близько 280 тисяч чоловік.

Андре Тан написав про те, як з часом змінилося значення слова "мужність", а також привів у приклад жителів України і росії. Дизайнер підкреслив, що багато років тому ця якість асоціювалася з великими і сильними чоловіками, але ось зараз еталоном мужності є український народ, а особливо дівчата, які здаються такими крихкими на вигляд.

Скріншот з Instagram, Андре Тан
Скріншот з Instagram, Андре Тан

"Давайте візьмемо для прикладу росію і Україну. 90-кілограмового бородатого чоловіка з Підмосков'я і 60-кілограмову тендітну українську дівчину з Києва", - написав Андре Тан.

Він заявив, що якщо росіянин, яким би сильним він не здавався, боїться висловити свою думку і піти проти влади - не може вважатися мужнім. У той же час у українки, яка готова на все заради свого рідного дому і близьких, хоч стояти під кулями на Майдані, ця якість переважає.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Питання: хто ж більш мужній? Мужність - це перш за все сміливість і прояв своєї волі! Яким би ти не був великим і сильним, якщо ти засунув голову в пісок — твоєї мужності кіт наплакав. Зараз весь світ нам заздрить, тому що ми перш за все вольові і сильні люди!" - підсумував дизайнер.

Нагадаємо, Андре Тан заговорив про відродження моди після війни на прикладі Коко Шанель: "Пережила 2 світові"

Як повідомляв Знай.uа, Андре Тан відкрив душу і зізнався, що він усвідомив за час війни: "Люди - найголовніший актив"

Також портал Знай.uа писав, що Андре Тан заїкнувся про заборону російської мови, але потім здивував: "Не падайте в непритомність"