Популярний український виконавець Володимир Дантес показав, як розслабляється після гучного розставання з Надею Дорофєєвою. Кадрами з невеликого уїк-енду артист поділився в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Володимир Дантес досить активний користувач соцмереж і регулярно радує шанувальників новим контентом. Він володіє хорошим почуттям гумору і харизмою, які виділяють його між іншими артистами. Співак частенько показує фанатам як проходить його день і не забуває приправити все нотками гумору.

Володимир Дантес. Фото: скрін youtube
Володимир Дантес. Фото: скрін youtube

Цього разу Дантес показав, як вважає за краще розслаблятися. Так, артист виїхав з галасливого міста до друзів на дачу, де насолодився природою, легким джазом і смачною їжею. Зовсім недавно відгриміло його розставання з Надею Дорофєєвою, ймовірно, так артист відпочиває думками від недавнього стресу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Чистий кайф", - підписав кадри Володимир Дантес, показуючи місцеві види.

Скрін instagram
Скрін instagram

Скрін instagram
Скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Надя Дорофєєва показала захист дітей очима української художниці, скільки біди принесла рф в українські сім'ї: "Неможливо виміряти..."

Також наш портал повідомляв, зірка серіалу" кріпосна " Тарас Цимбалюк присоромив Євгену Лозу за мовчання під час війни: сказала, що не хоче ризикувати через хворобу мами.

Крім того, наш портал писав, Катя Осадча розширила можливості з пошуку зниклих українців: "Щоб об'єднати всі сім'ї, які втратили зв'язок".