Відомий український кулінар Євген Клопотенко занудьгував мирним минулим і поділився на сторінці в instagram теплими спогадами, які гріють його в нинішніх реаліях.

Євген Клопотенко поділився архівним знімком, який був зроблений ще до війни, коли він активно подорожував Україною. Кулінар зізнався, що сумує за минулим, але вірить у майбутнє і що Україна переможе.

Євген Клопотенко. Фото: скрін youtube
Євген Клопотенко. Фото: скрін youtube

"Фото давнє, архівне. Десь на Вінничині. Свого часу я об'їздив та облітав майже всю Україну і здобуті тоді емоції та враження дуже мене гріють зараз. Я повертаюся до них, подорожую думками і знаю, що ми переможемо. Бо це все побачене має існувати", - поділився кулінар.

Клопотенко заявив, що захоплюється українськими видами і людьми. Він додав, що після перемоги обов'язково знову відправитися в подорож по рідній країні.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Українська земля має існувати. Українська нація має існувати. Бо воно чудове, прекрасне, магічне і ще мільйон слів любові і тої любові, яку словами не виразиш. Україна переможе, бо її земля і люди мають багато світла. Україна переможе, і всі ми поїдемо та полетимо нею", - додав Клопотенко.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Надя Дорофєєва показала захист дітей очима української художниці, скільки біди принесла рф в українські сім'ї: "Неможливо виміряти..."

Також наш портал повідомляв, зірка серіалу "Кріпосна" Тарас Цимбалюк присоромив Євгену Лозу за мовчання під час війни: сказала, що не хоче ризикувати через хворобу мами.

Крім того, наш портал писав, Катя Осадча розширила можливості з пошуку зниклих українців: "Щоб об'єднати всі сім'ї, які втратили зв'язок".