Відомий український хореограф, суддя популярного шоу "Танці з зірками", ведучий програми "Твій день" на 1+1 і зразковий сім'янин Влад Яма часто радує шанувальників яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 540 тисяч осіб.

Влад Яма поділився архівним знімком свого єдиного сина Леона, якого йому народила дружина Лілія. У кадрі хлопчик весело показав на камеру язик і подивився вбік, а фотограф зумів споймати цей момент. У підписі до публікації танцюрист зазначив, що знімок був зроблений в Києві деякий час тому, коли у Леона ще були два передніх молочних зуба, зараз вони вже випали.

Скріншот з Instagram, Влад Яма
Скріншот з Instagram, Влад Яма

Також він пригадав, що зовсім недавно був День захисту дітей і його син вже отримав свій подарунок. Більш того, артист побажав, щоб Леон ніколи більше не почув тих страшних вибухів, був здоровим і розумним.

"А поки займаємося домашньою освітою, тому всі, хто побачить нас із @liliya_yama з нервовим тиком - не дивуйтеся…" - жартівливо написав Влад Яма.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Користувачі соцмережі відзначили, як підріс син артиста і адресували йому безліч приємних компліментів.

Коментарі - instagram.com/vladyama_official/
Коментарі - instagram.com/vladyama_official/

Коментарі - instagram.com/vladyama_official/
Коментарі - instagram.com/vladyama_official/

Нагадаємо, Влад Яма згадав молодість і кроки в доросле життя: "Перша іпотека і син"

Як повідомляв Знай.uа, Світлана Лобода згадала про війну в рідній Україні, виступаючи перед росіянами: "Складне рішення"

Також портал Знай.uа писав, що Олена Філонова знищила нервову систему і розчарувалася в людях під час війни: "Кожен думає, як би на лапу отримати"